Курячі млинці з паприкою

Куриные блинчики с паприкой

Інгредієнти:

Філе куряче

600 грамів

Перець болгарський

2 штуки

Цибуля шалот

3 штуки

Часник

3 зубчики

Яйця курячі

2 штуки

Масло вершкове несолоне

50 грамів

Масло виноградних кісточок

50 мілілітрів

Висівки вівсяні

2 ст. л.

Сухарі панірувальні

2 ст. л.

Цукор

1 щіпка

Сіль

1 щіпка

Перець чорний мелений

1 щіпка

Для соусу

Вершки

100 мілілітрів

Для подачі

Сметана
Зелень (свіжа)
  • Кількість порцій: 4

Несолодкий варіант для Масляної! Курячі млинці – для тих, хто любить проводи зими ґрунтовними і поживними.

Метод:

Болгарський перець розрізати навпіл, видалити насіння і мембрани, натерти на крупній тертці. Шкурки не використовувати.

Куряче філе з цибулею і часником пропустити двічі через дрібну решітку м’ясорубки. Додати у фарш яйця, 50 мл вершків, висівки і сухарі, приправити сіллю, цукром і тертим перцем, добре перемішати.

У гарячому сотейнику розігріти обидва види масла. Смажити млинці, викладаючи столовою ложкою, з обох боків до рум’янцю. Подавати зі сметаною і свіжою зеленню.