Як казала моя бабуся — це пиріг всіх поколінь, тільки з різною інтерпретацією.
Багато рецепти приходять з боку, тільки ми вже їх вдосконалюємо. Я пропоную вам яблучний пиріг із заварним кремом — його смак божественний. А яка легкість і тане відчуття в роті — не описати словами!
Інгредієнти
Крем
- молоко тепле — 550 мл;
- три охолоджені жовтки;
- 50 грам борошна ;
- цукру — 0,5 склянки;
- ⅓ Чайної ложки ваніліну;
Тісто
- одне яйце;
- сметани — дві з половиною столові ложки;
- вершкове масло — 200 грам;
- стакан цукру;
- 400 грам борошна;
- пів чайної ложки розпушувача;
- щіпка солі.
Яблучний пиріг із заварним кремом: покроковий рецепт
Коли дістанете з духовки, смачний запах почують навіть сусіди прибіжать просити рецепт. Яблучний пиріг із заварним кремом м’який і делікатно ніжний. Спробуйте, і він стане частим гостем у вас на столі. Коли прийдуть несподівані гості, ви зможете за маленьку кількість часу подати смачненьке до чаю. Готуйте для себе, рідних і близьких, радуйте їх цим, життя коротке — встигніть зробити багато.
Приємного апетиту!