Грінки з яйцем і молоком-просте блюдо на сніданок

Грінки з яйцем і на молоці-знайоме багатьом блюдо з дитинства. Вони виходять неймовірно смачними. До того ж це бюджетне блюдо, яке по кишені кожному. Грінки відмінно підходять до сніданку, а подавати їх можна, як самостійне блюдо або використовувати в якості основи для бутербродів. Наші грінки будуть мати нейтральний смак, тому їх можна подавати з ковбасою або медом. Грінки страва від якого навряд чи відмовиться навіть самий вибагливий образ малоїжки.

Необхідні продукти

  • хліб
  • 5 курячих яєць
  • 100 мілілітрів молока
  • вершкове масло
  • сіль

Починаємо приготування

  • У миску вбиваємо курячі яйця, солимо їх і вливаємо молоко. А потім все збовтуємо з допомогою віночка.
  • Беремо хліб і нарізаємо на невеликі шматочки.
  • На сковороді розігріваємо вершкове масло.
  • Нарізаний хліб занурюємо в яєчну суміш, тримаємо в ній 10 секунд, перевертаємо і викладаємо на розігріту сковороду. Обсмажуємо грінки на середньому вогні до золотистого кольору. А потім перекладаємо на паперовий рушник, щоб позбутися зайвого жиру. Потім перекладаємо на тарілку і подаємо до столу.
  • Спробуйте також кростіні з грибами і сиром пармезан. Рецепт цього італійського блюда, можна також знайти у нас на сайті і воно відмінно підійде до сніданку.

    Гренки с яйцом и молоком-простое блюдо на завтракПриємного апетиту!