Дуже смачне вівсяне печиво-готуємо вдома

Домашнє вівсяне печиво виходить набагато смачніше покупного. Воно більш ніжне, розсипчасте і буквально тане в роті. У приготуванням такого печива впорається навіть початківець кулінар, а смак печива припаде до душі навіть самим маленьким членам вашої сім’ї.

Необхідні продукти

  • 200 грамів вівсяної муки
  • 150 грам пшеничного борошна
  • 1 куряче яйце
  • 100 грам цукру
  • 50 грам вершкового масла
  • 40 грам меду
  • 40 грам кефіру
  • 8 грам розпушувача

Починаємо приготування

  • У миску просіваємо пшеничне (100 гр.) і вівсяне борошно, додаємо розпушувач і перемішуємо.
  • У чашку вбиваємо куряче яйце, додаємо цукор і мед, все перемішуємо. Додаємо в масу кефір і розтоплене вершкове масло, знову перемішуємо.
  • Отриману рідку масу вливаємо в суху суміш і замішуємо липке тісто. Потім перекладаємо його на робочу поверхню, пшеничним борошном, і присипаємо зверху ще борошном. Замішуємо м’яке тісто.
  • З готового тіста формуємо кульку і перекладаємо на деко, застелений пергаментним папером. І ставимо в духовку, розігріту до 190 градусів. Випікаємо протягом 15-20 хвилин, а потім подаємо до столу.
  • Спробуйте також печиво «Солодкий полон», приготувати його можна за рецептом з нашого сайту.

    Вкуснейшее овсяное печенье-готовим дома

    Приємного апетиту!