Які супи їдять французи?

Безумовно, Ейфелева вежа знаходиться в Парижі, а цибульний суп був створений французами. Супи французи дуже люблять, в тому числі і у вигляді пюре, тому в нашій невеликій добірці воно теж є.


                                    Какие супы едят французы?

Французькі супи мають насичений і характерний смак, і будь-який з них точно сподобається справжньому гурману.

Французький цибульний суп

Цибулевий суп родом з Франції включає карамелізовану цибулю, розплавлений сир конте і грінки. Сир конте відноситься до Бургундським сортам сиру і обов’язково присутній в оригінальній рецептурі цієї страви. Одна порція такого супу включає, як мінімум, дві або три Цибулеві головки, які попередньо карамелізують. Вогонь при карамелізації цибулі повинен бути повільним, щоб домогтися потрібного аромату і смаку. Ніякі спеції в цей суп додавати не буде потрібно.

Буайбес

Це юшка, яку свого часу придумали моряки з Марселя. Раніше її варили з непрезентабельною для продажу риби, а зараз, навпаки, намагаються вибирати її кращі види. Буайбес готують з вугрів, морських Півників і морського чорта. Всього видів риби в цій вусі може бути до десяти. Крім риби, в блюдо обов’язково кладуть шафран: з ним смак юшки стає більш вишуканим. Овочі теж невід’ємний інгредієнт. Бульйон і рибу подають до столу окремо.

Суп-пюре Біск

Це суп-пюре з ракоподібних (з голів і панцирів). Спочатку їх обсмажують, а після обсмажування поміщають в киплячий бульйон — іншими словами, готують два рази, звідси і назва страви: «біс квітс — приготоване двічі». Суп виходить гладким, з характерним «морським» запахом.