Смачне печиво з мармеладом: рецепт з фото.
Інгредієнти:
- Сир
200 грамів
- Борошно пшенична
200 грамів
- Цукровий пісок
0 скл.
- Масло вершкове
200 грамів
- Яйця курячі
200 грамів
- Сода
0 ч. л.
- Кількість порцій: 4
- Час приготування: 20 хвилин
Як приготувати печиво з мармеладом
Щоб приготувати цю випічку підготуйте наступні продукти:
- 200 г сиру маложирного;
- 200 р пшеничного борошна;
- ½ Ст. цукрового піску;
- 200 г вершкового масла або маргарину для випічки;
- 2 курячих яйця;
- ¼ Ч. л. соди;
- фруктовий мармелад.
Просійте борошно в глибоку миску і додайте цукор, соду, сир. Туди ж покладіть масло, попередньо порзане на маленькі шматочки. Окремо збийте яйця, введіть їх у тісто і залиште його в холодильнику на 20 хв. Печінкою можна надати цитрусовий присмак, додавши в тісто 1 ч. л. натертої цедри лимона.
Після закінчення зазначеного часу з допомогою качалки розкотіть тісто товщиною близько 3 мм Розріжте його на невеликі прямокутники. Мармелад, нарізану брусочками, викладіть на один кінець прямокутника і поверніть його трубочкою. Можна також розкачати тісто і вирізати з пласта з допомогою тарілки коло. Потім ножем розділіть його на 8 частин. Невеликий брусок мармеладу викладіть на широку частину і скрутіть рогалик.
Підготовлене печиво викласти на змащене маслом деко. Таке печиво випікається близько 20 хв при температурі 180 С.
Печиво з листкового тіста з мармеладом
Завжди можна зберігати готове листкове тісто в морозилці. У цьому випадку знадобиться мінімум часу і зусиль, щоб спекти печиво з мармеладом.
Інгредієнти для листкового печива наступні:
- 500 г листкового тіста;
- 1 жовток яйця; олія рослинна;
- 120 г мармеладу круглої форми;
- трохи борошна пшеничного.
Тісто необхідно попередньо розморозити. Потім посипте стіл або дошку невеликою кількістю борошна, щоб тісто не прилипало. Розгорнувши його, виріжте квадрати і в середину кожного покладіть начинку з мармеладу. Кінці квадрата з’єднайте посередині або скріпіть їх попарно по діагоналі. Форма печива може бути самою різною: все залежить від вашої фантазії. Жовток збийте і змастіть їм слойки перед випічкою. Деко змастіть маслом і випікайте печиво близько 15-20 хв.
Щоб зробити оригінальне і незвичайне за формою печиво з мармеладом, надихайтеся нашими рецептами з фото і відео. Обов’язково дайте охолонути готовому печінкою хвилин 20, так як мармелад всередині випічки дуже гарячий.
Номер статті: печиво Хризантема