Ідеальне страву до вечері. «Жабки» з курячого філе з сирною начинкою просто приголомшливо смачне блюдо. Їх приготування не вимагає багато часу. Вони приголомшливо виглядають, виходять соковитими і дуже смачними. Такі ватрушки можна подавати навіть на святковому столі в якості закуски або гарячого блюда.
Необхідні продукти
- 500 грам яловичого фаршу
- 2 цибулини
- 200 грам нежирного сиру
- 300 грам знежиреного сиру
- 1 куряче яйце
- сіль, перець за смаком
Починаємо приготування
М’ясні гнізда чи «ватрушки» виходять соковитими, ароматними і дуже ситними. Якщо ви приготуєте їх до вечері ваші домашні будуть під враженням. Подавати з салатом «Осінь», в ньому є багато овочів і баклажани. Він просто ідеально доповнить м’ясні «ватрушки». А приготувати салат можна за рецептом з нашого сайту.
Приємного апетиту!