Дивовижні м’ясні відбивні: смачна закуска з маленьким секретом

Представляємо вашій увазі оригінальний рецепт приготування м’ясної страви! М’ясні відбивні виходять неймовірно смачними, соковитими, м’якими і ніжними!

Чоловіки будуть у захваті! Завжди мало, скільки не приготуєш! Секрет приготування дізнаєтеся трохи пізніше: коли дочитаєте цю статтю до кінця! Але нічого надприродного я вам не відкрию: все легко, просто і досить швидко! Ніжне соковите м’ясо відмінно поєднується зі свіжими овочами і гарніром з картоплі. Вечеря за кілька хвилин? Так без проблем!!!

Склад продуктів

  • м’ясо – один кілограм (краще всього підійде свинина),
  • часник – 3 зубчики,
  • готова гірчиця – 2 чайних ложки,
  • сіль, чорний мелений перець – за смаком,
  • сирі курячі яйця – 6 штук,
  • пшеничне борошно – 150 грам,
  • рослинне масло – для смаження.

Дивовижні м’ясні відбивні: покроковий процес приготування

  • М’ясо промиваємо, обсушуємо паперовими рушниками, розрізаємо на порційні шматки. Потім накриваємо харчовою плівкою і відбиваємо. У нас повинні вийти тонкі пластини м’яса.
  • Гірчицю змішуємо з пропущеним через прес часником. Готову гірчицю можна купити в магазині або зробити в домашніх умовах з сухого порошку. Її кількість регулюйте на свій смак.
  • Тепер м’ясо викладаємо в миску шарами, солимо, перчимо і промазуємо (навіть, скоріше, натираємо) кожен шматок сумішшю гірчиці з часником! Це і є секрет!
  • М’ясо просочується цією сумішшю і тому виходить соковитим, ніжним, м’яким. М’ясо можна замаринувати і заздалегідь прибрати в холодильник.
  • Збиваємо яйця з сіллю. Шматки м’яса, по одному, обвалюємо в пшеничного борошні з обох сторін, потім в яйцях, потім знову в борошні і знову в яйцях. Виходить подвійний кляр.
  • Відбивні, обсмажуємо на середньому вогні, в рослинному маслі на розігрітій сковороді: з обох сторін до золотавої скоринки.
  • Рада. Якщо будете використовувати, як і я, ароматне домашнє масло, то без усяких зусиль зможете створити кілька шедеврів: адже масло має п’ять смаків.
  • Як передати словами неймовірний смак таких апетитних відбивних? Ніяк!!! Треба просто взяти і приготувати м’ясо вже за нашим рецептом! М’ясні відбивні відмінно поєднуються з гарніром з запеченого або смаженої картоплі. Мінімум зусиль, часу і продуктів: і бажаний вечерю вам забезпечений! Інші рецепти, здатні полегшити життя кожної господині, ви знайдете на нашому сайті.

    Изумительные мясные отбивные: вкусная закуска с маленьким секретом

    Приємного апетиту!