Хе з товстолобика — смачна і дуже корисна страва. Товстолобик рибка жирна, а значить в ній містяться багато насичених жирів, які так корисні для нашого серця і суглобів. Крім безсумнівної користі, рибка ще і неймовірно смачна. І досить просто готується. Така рибка стане прекрасним доповненням до вашого повсякденного столу або прикрасою святкового. Подавати рибку краще всього з картопляним пюре. І тоді ваші близькі точно прийдуть в невимовний захват.
Необхідні продукти
- 500 грам філе товстолобика
- 300 грам цибулі
- 300 грам моркви
- 4 лаврових аркуша
- 150 мілілітрів 9% оцту
- 2 столові ложки цукру
- 1,5 чайні ложки солі
- хмелі-сунелі
- 100 мл рослинного масла
Починаємо приготування
Рибка виходить соковита, в міру солона і дуже смачна. Ми впевнені, вам сподобається.
А подати рибку можна з ніжним пюре з цвітної капусти. Приготувати його можна за рецептом з нашого сайту.
Приємного апетиту!