Печиво виходить дуже смачним і ароматним. Сир і прованські трави надають йому особливого смаку та пікантності. Таке печиво може бути відмінним доповненням до обіду або вечері, а також до сніданку. Печиво виходить дуже цікаве і незвичайне, і ідеально підійде в якості перекусу в дорозі або на роботі.
Нарізати печиво з тіста можна будь-якої форми: ромбиками, квадратиками або трикутниками. якщо тісто буде товстим, то печиво вийде м’яке і ніжне. А якщо розкачати його тонший, то стане схоже на пряні галетки і вийде дуже хрустким.
Необхідні продукти
- 250 грам відварного картоплі
- 60 грам вершкового масла
- 80 грам пшеничного борошна
- 50 грамів манної крупи
- 65 грам твердого сиру
- 1 чайна ложка прованських трав
- 1 куряче яйце
- сіль
Починаємо приготування
Таке печиво відмінно поєднується з кавою, чаєм і навіть вином. Тому воно може стати відмінною закускою для домашніх посиденьок. А ще на нашому сайті є рецепт пряних солоних крекерів. Таке печиво можна подавати до столу гостей або просто використовувати замість хліба.
Приємного апетиту!