Котлети з яйцем всередині-цікаве блюдо, яке можна сміливо поставити на святковий стіл. Вони досить просто готуються і виходять смачними. Котлетки можна подавати з гарніром з картоплі, макаронів або овочів. А також просто в якості гарячого самостійного блюда. У панірування котлет ми додали паприку і італійські трави, що зробило наші котлетки більш яскравими і ароматними.
Необхідні продукти
- 500 грам свинини
- 6 курячих яєць
- 2 цибулини
- 30 грам хліба
- 200 грам панірувальних сухарів
- 100 грам пшеничного борошна
- 3 столові ложки паприки
- 2 столові ложки італійських трав
- 100 мілілітрів молока
- рослинна олія
- сіль, перець
Починаємо приготування
Подавати котлетки можна з гарніром із святкового картоплі. Приготувати його можна за рецептом з нашого сайту.
Приємного апетиту!