Так смачно відбивні ви ще не готували-найбільш ніжні і соковиті

Відбивні, приготовані за цим рецептом, виходять просто дивовижними. Вони соковиті, ароматні і дуже апетитні. Їх сміливо можна поставити на святковий стіл або просто приготувати до вечері. Відбивні відмінно поєднуються з будь-яким гарніром і не вимагаю додаткового соусу. Так смачно відбивні ви ще не готували!

Необхідні продукти

  • 1 кілограм свинини
  • 200 грам пшеничного борошна
  • 4 курячих яйця
  • 100 мілілітрів води
  • рослинна олія
  • сіль, перець

Починаємо приготування

  • М’ясо промиваємо та нарізаємо на невеликі биточки. Кожен шматочок відбиваємо дерев’яним молотком з двох сторін. Потім солимо і перчимо за смаком.
  • У миску насипати борошно і солимо її. Вбиваємо яйця в іншу миску, солимо і трохи збиваємо.
  • Розігріваємо на сковороді рослинне масло. М’ясні шматочки обвалюємо в пшеничного борошні, а потім в курячих яйця. І перекладаємо на розігріту сковороду.
  • Обсмажуємо з двох боків до рум’яної скоринки. А потім перекладаємо в глиняний горщик або невелику каструлю. Ставимо їх на повільний вогонь, вливаємо трохи води, накриваємо кришкою і пропарюють протягом 30 хвилин.
  • Готові відбивні перекладаємо на тарілку і подаємо до столу.
  • На гарнір до таких отбивным можна подати приголомшливу картоплю-гармошку. Приготувати її можна за рецептом з нашого сайту.

    Так вкусно отбивные вы еще не готовили-самые нежные и сочные

    Приємного апетиту!