М’ясні кульки по-тайськи-відмінне зимово блюдо. Адже такі кульки виходять трохи гостренькими з приємним зігріваючим пряним ароматом. Таке блюдо зігріє вас в холодні вечори або подарує трохи тепла в обідню перерву. М’ясні кульки по-тайськи виходять поживними, відмінно поєднуються з будь-яким гарніром. Але краще всього подавати з рисом або кус-кусом.
Необхідні продукти
- 500 грам курячого фаршу
- 2 цибулини
- шматочок імбиру
- 1 солодкий перець
- половина гострого перцю
- 2 зубчики часнику
- пів банки ананасів
- 400 грам томатів у власному соку
- пів чайної ложки кориці
- 2 столові ложки кукурудзяного крохмалю
- 3 столові ложки винного оцту
- пів склянки соку від ананасів
- рослинна олія
Починаємо приготування
Спробуйте також курячі стегенця по-тайськи. Приготувати їх можна за рецептом з нашого сайту.
Приємного апетиту!