Пропоную приготувати сьогодні дивовижний розсипчастий кекс, такий смачний, що ви неодмінно захочете спекти його знову.
Розсипчастий кекс виходить солоденький, ніжний, довго зберігається і не черствіє. Хоча, довго він у вас не пробуде: так його швидко уплетут за обидві щоки. Готувати його навчила мене моя бабуся. Вона завжди говорила, що в кекс обов’язково потрібно класти родзинки, тоді він буде ще смачніше, як у магазині. Та й приготування розсипчастого кексу не займе у вас багато часу, а результат перевершить всі очікування. Ну, що ж за справа?
Необхідні інгредієнти
- вершкове масло — 150 грам;
- картопляний крохмаль — 120 грам;
- цукор — 150 грам;
- ванільний цукор — 8 г (1 пакетик);
- яйця — 4 штуки;
- ром або коньяк — 2 столові ложки;
- борошно для випічки — 120 грам;
- родзинки — 150 грам;
- цукрова пудра.
Дивовижний розсипчастий кекс: покроковий рецепт
Розсипчастий кекс, як у бабусі, готовий. Подавати його можна з чаєм або кавою з молоком: як кому подобається. Як ви вже помітили, рецепт кексу досить легкий, а випічка дуже смачна. Не забувайте про наш сайт: там вас чекає ще багато простих, але дуже смачних рецептів.
Приємного апетиту!