Рецепт шикарного гарячого страви на будь-який святковий стіл: запишіть обов’язково, адже 2019 рік тільки почався, ще не раз стане в нагоді!
Готуємо м’ясо по-орловскі з соусом «Бешамель»: без майонезу! Це дуже смачне м’ясне блюдо з грибами і картоплею. Ви можете не дотримуватися вагового співвідношення продуктів: хтось любить більше картоплю, хтось- м’ясо! У будь-якому випадку, з соусом «Бешамель» страва виходить нереально апетитним! До третього тосту це гаряче буде в самий раз! Соковита яловичина, ніжний картоплю, ароматні гриби і чудова сирна шапочка – встояти неможливо.
Необхідні інгредієнти
- яловичина (для стейків) – 800 грам,
- картопля – 550 грам,
- цибуля ріпчаста – 150 грам,
- свіжі гриби – 200 грам,
- твердий сир – 300 грам,
- соус «Бешамель».
Як приготувати м’ясо по-орловскі з соусом «Бешамель»
Блюдо виходить просто шикарне! М’ясо по-орловскі соковите, картопля з грибами – дуже смачні! І все це під чудову сирної шапкою! Соус «Бешамель» зробив свою справу! Чудово обійшлися без майонезу! Рецепт для тих, хто вирішив у році, що наступив відмовитися від свинини! Ще більше прекрасних рецептів простих страв є на нашому сайті: заходьте і вибирайте.
Приємного всім апетиту.