Обід і вечеря можуть бути не тільки смачними, але і корисними. Хто сказав, що правильне харчування – це тільки варена куряча грудка і гречка?
Куряче філе ще можна запікати, а гречку замінити іншим гарніром. Запечена куряча грудка з хрусткою скоринкою підійде для всіх, хто стежить за своєю фігурою. Вона не калорійна і стане відмінним пізньою вечерею. Курка виходить ніжною, соковитою, з хрусткою скоринкою, а сир і бекон внесуть різноманітність у звичне блюдо. Замість гречки приготуємо на гарнір запечена картопля. Повірте, трохи картоплі не зашкодить вашому організму, тіла і фігури.
Необхідні інгредієнти
- 4 курячі грудки (по вазі виходить приблизно 800 грам);
- 200 грам сиру «Моцарелла»;
- 200 грам твердого сиру;
- 100 грам бекону;
- 4-5 картоплин;
- 1 чайна ложка солі;
- половина чайної ложки чорного перцю;
- 2 столові ложки оливкової олії;
- 20 грам петрушки.
Запечена куряча грудка з хрусткою скоринкою: як приготувати
Соковита запечена куряча грудка з хрусткою скоринкою, в поєднанні з сиром і беконом, підкорять вас своїм смаком. Картопля на гарнір внесе різноманітність в денний раціон типового прихильника здорового харчування. Блюдо потрібно їсти теплою. Заходьте на наш сайт: тут безліч корисних і смачних рецептів.
Приємного апетиту.