Інгредієнти:
- Імбирний корінь
1 штука
- Яйця курячі
1 штука
- Цибуля зелена (перо)
2 пера
- Часник
1 зубчик
- Кінза
0,5 пучків
- Сухарі панірувальні
0,5 скл.
- Філе куряче
0,5 кілограмів
- Бульйон курячий
0,5 мілілітрів
- Перець чилі
1 штука
- Морква
1 штука
- Сіль
- Перець чорний мелений
- Кількість порцій: 4
- Час підготовки: 5 хвилин
- Час приготування: 25 хвилин
- Температура подачі: Гаряче блюдо
- Кухня: Європейська
- Привід: Повсякденний
- Сезон: круглий рік
Почнемо з приготування соковитих фрикадельок. Натріть частина імбиру, а решту наріжте тоненькими пластинками. В окремій мисці збийте яйце, рубаний зелений лук, терті часник і імбир. Додайте за смаком сіль і перець. Рубану кинзу і панірувальні сухарі вмішуємо в заправку і залишаємо на пару хвилин.
Додаємо курячий фарш і ретельно перемішуємо. Потім формуємо з соковитого фаршу невеликі кульки, викладаємо на деко (попередньо застелений фольгою ) і відправляємо в духовку на 10 хвилин.
Поки наші фрикадельки доходять до готовності в духовці, ми доводимо до кипіння курячий бульйон. Кидаємо в киплячий бульйон пластинки імбиру, перець чилі і моркву, нарізану тонкими кільцями. Варимо 3 хвилини, а потім закидаємо фрикадельки. Прикрашаємо супчик кінзою і пригощаємо гостей!
:
Дієтичний суп з приємним терпким смаком не вимагає великих турбот!