Імбирний суп з фрикадельками

Имбирный суп с фрикадельками

Інгредієнти:

Імбирний корінь

1 штука

Яйця курячі

1 штука

Цибуля зелена (перо)

2 пера

Часник

1 зубчик

Кінза

0,5 пучків

Сухарі панірувальні

0,5 скл.

Філе куряче

0,5 кілограмів

Бульйон курячий

0,5 мілілітрів

Перець чилі

1 штука

Морква

1 штука

Сіль
Перець чорний мелений
  • Кількість порцій: 4
  • Час підготовки: 5 хвилин
  • Час приготування: 25 хвилин
  • Температура подачі: Гаряче блюдо
  • Кухня: Європейська
  • Привід: Повсякденний
  • Сезон: круглий рік

Почнемо з приготування соковитих фрикадельок. Натріть частина імбиру, а решту наріжте тоненькими пластинками. В окремій мисці збийте яйце, рубаний зелений лук, терті часник і імбир. Додайте за смаком сіль і перець. Рубану кинзу і панірувальні сухарі вмішуємо в заправку і залишаємо на пару хвилин.

Додаємо курячий фарш і ретельно перемішуємо. Потім формуємо з соковитого фаршу невеликі кульки, викладаємо на деко (попередньо застелений фольгою ) і відправляємо в духовку на 10 хвилин.

Поки наші фрикадельки доходять до готовності в духовці, ми доводимо до кипіння курячий бульйон. Кидаємо в киплячий бульйон пластинки імбиру, перець чилі і моркву, нарізану тонкими кільцями. Варимо 3 хвилини, а потім закидаємо фрикадельки. Прикрашаємо супчик кінзою і пригощаємо гостей!

:

Дієтичний суп з приємним терпким смаком не вимагає великих турбот!