Закуска з фаршу і яєць: для справжніх чоловіків

Мені дуже подобається цей рецепт: закуска з фаршу і яєць. І не тільки мені: моїй родині та друзям теж!

Якщо фарш купити в магазині або зробити заздалегідь, приготувати страву можна за лічені хвилини! Знадобиться лише один попередній етап – відварити курячі яйця: але це дуже швидкий і простий процес. Виходить дуже смачне і оригінальне блюдо, яке чудово виглядає на будь-якому столі! Особливо подобається ця закуска з-за хрусткої скоринки! Загалом, смачно, ситно – і приголомшливо оригінально!

Необхідні інгредієнти

  • фарш яловичий – 600 грам,
  • курячі яйця (зварені круто) – 7 штук,
  • панірувальні сухарі – 60 грам (для фаршу),
  • сильна гірчиця – 2,5 столових ложки,
  • зелень петрушки,
  • перець чорний мелений – 1/2 чайної ложки,
  • сіль – 1 чайна ложка,
  • соняшникова олія – для смаження,
  • майонез – 1 столова ложка,
  • паприка – 1 столова ложка,
  • курячі яйця (сирі) – 2 штуки,
  • пшеничне борошно – 150 грам,
  • панірувальні сухарі – 150 грам.

Закуска з фаршу і яєць: як приготувати

  • М’ясний фарш (краще зробити його самим) викладаємо в миску.
  • Нарізаємо зелень петрушки, кладемо у фарш.
  • У м’ясний фарш також додаємо сіль, перець, гірчицю, панірувальні сухарі і перемішуємо.
  • З отриманої маси формуємо кульки: величиною з невелике яблуко.
  • Кульки приминаем і робимо з них великий корж.
  • Варені яйця обвалюють у борошні, кладемо їх в центр м’ясної коржі і загортаємо м’ясом так, щоб яйце було повністю покрито фаршем.
  • У казан або каструлю з товстим дном наливаємо олію, розігріваємо його. Готовність масла перевіряємо дерев’яною шпажкою.
  • М’ясні кульки обвалюємо в борошні, потім у збитому яйці і панірувальних сухарях. Відразу викладаємо їх у розігріту олію і обсмажуємо на середньому вогні до рум’яної скоринки.
  • Дістаємо і викладаємо на тарілку, застелену паперовою серветкою.
  • Готові кульки розрізаємо навпіл, дістаємо жовтки в невелику миску.
  • До жовтків додаємо гірчицю, майонез, паприку, перемішуємо. Якщо виходить занадто густа маса, можна додати ще трохи майонезу.
  • Заповнюємо білки жовтковою масою, посипаємо блюдо нарізаною зеленню.
  • Закуска з фаршу і яєць виходить дуже навіть незвичайної, оригінальної і красивою! Її можна подавати на стіл, як у гарячому, так і в холодному вигляді: смак не змінюється! М’ясні кульки з яйцем всередині, обожнюють чоловіки: ситно, смачно і дуже смачно. Попереду ще багато свят, беремо рецепт на замітку – і тішимо улюблених смачними стравами. Інші цікаві ідеї для будь-якого меню ви знайдете на нашому сайті: залишайтеся з нами.

    Закуска из фарша и яиц: для настоящих мужчин

    Приємного всім апетиту і чудових канікул.