Мені дуже подобається цей рецепт: закуска з фаршу і яєць. І не тільки мені: моїй родині та друзям теж!
Якщо фарш купити в магазині або зробити заздалегідь, приготувати страву можна за лічені хвилини! Знадобиться лише один попередній етап – відварити курячі яйця: але це дуже швидкий і простий процес. Виходить дуже смачне і оригінальне блюдо, яке чудово виглядає на будь-якому столі! Особливо подобається ця закуска з-за хрусткої скоринки! Загалом, смачно, ситно – і приголомшливо оригінально!
Необхідні інгредієнти
- фарш яловичий – 600 грам,
- курячі яйця (зварені круто) – 7 штук,
- панірувальні сухарі – 60 грам (для фаршу),
- сильна гірчиця – 2,5 столових ложки,
- зелень петрушки,
- перець чорний мелений – 1/2 чайної ложки,
- сіль – 1 чайна ложка,
- соняшникова олія – для смаження,
- майонез – 1 столова ложка,
- паприка – 1 столова ложка,
- курячі яйця (сирі) – 2 штуки,
- пшеничне борошно – 150 грам,
- панірувальні сухарі – 150 грам.
Закуска з фаршу і яєць: як приготувати
Закуска з фаршу і яєць виходить дуже навіть незвичайної, оригінальної і красивою! Її можна подавати на стіл, як у гарячому, так і в холодному вигляді: смак не змінюється! М’ясні кульки з яйцем всередині, обожнюють чоловіки: ситно, смачно і дуже смачно. Попереду ще багато свят, беремо рецепт на замітку – і тішимо улюблених смачними стравами. Інші цікаві ідеї для будь-якого меню ви знайдете на нашому сайті: залишайтеся з нами.
Приємного всім апетиту і чудових канікул.