“Заборонені” продукти при коронавірусній інфекції

Олена Бурляєва-дієтолог і кандидат медичних наук – заявила, що вживання деяких продуктів може негативно відбитися на організмі, який ослаблений коронавірусною інфекцією.


                                    «Запрещённые» продукты при коронавирусной инфекции

За словами експерта, фахівці в області харчування сходяться на думці, що хворому COVID-19 слід вживати якомога менше цукру, солі і жирних кислот (насичених і транс-ізомерів). Саме тому постраждалим від коронавірусу необхідно обмежити вживання випічки з пшеничного борошна вищої категорії.

Додатково в» заборонений ” перелік можна внести газовану воду і магазинні соки. Крім цього, хоча б на час слід виключити зі свого меню ковбасні вироби, копченості, надмірно жирну їжу. Олена Бурляєва зазначила, що хворим на COVID-19 також слід їсти менше жирного сиру, повністю виключити з раціону алкогольні напої, майонезні соуси, фастфуд.