Відбивні з грибами і сиром: ніжне м’ясо, яке тане в роті

Відбивні з грибами і сиром: та не прості, а фаршировані! Дуже смачне блюдо, яке по достоїнству оцінять навіть гурмани!

Подібне м’ясо – просто супер гаряче блюдо або закуска для будь-якого столу! Ніжні шматочки відбивних з начинкою просто тануть у роті. Готується страва не складно і не довго! Зате результат – приголомшливий! Подавати м’ясо на стіл можна і як самостійне гаряче блюдо, і як доповнення до будь-якого гарніру. Мої домашні люблять такі відбивні з соусом і домашніми коржами: за вуха не відтягнеш.

Необхідні інгредієнти

  • свинина (м’якоть) – 1 кілограм
  • свіжі гриби – 400 грам,
  • ріпчаста цибуля – 1 штука,
  • твердий сир – 200 грам,
  • майонез – 50 грам,
  • сіль – ½ чайної ложки,
  • чорний мелений перець – ½ чайної ложки,
  • рослинна олія – 1 столова ложка,
  • свіжий кріп – 10 грам.

Як приготувати відбивні з грибами і сиром

  • Свинину промиваємо, обсушуємо, ріжемо на шматочки: такі ж, як для звичайних відбивних. Потім робимо надрізи (кишеньки), які викладати начинку.
  • Солимо і перчимо м’ясо з усіх боків. Накриваємо харчовою плівкою і відбиваємо.
  • Половину (від загальної кількості) твердого сиру розрізаємо на тонкі шматочки: по кількості відбивних. Що залишився сир тремо на крупній тертці.
  • На одну половинку відбивною викладаємо по шматочку сиру.
  • Дрібно нарізану цибулю обсмажуємо на рослинному маслі. Коли цибуля подзолотится, додаємо до нього свіжі гриби, нарізані кубиками або пластинами.
  • Готуємо все разом на середньому вогні, поки не випарується рідина.
  • Перекладаємо гриби з цибулею в миску, додаємо дрібно нарізаний кріп, сіль, перемішуємо і даємо охолонути.
  • Викладаємо по 2 ложки смажених грибів на одну половинку кожного шматочка м’яса.
  • Закриваємо начинку другою половиною відбивною, закріплюємо краю зубочистками.
  • Деко, застелене пергаментом, змащуємо рослинним маслом (або спеціальної антипригарній емульсією) та розкладаємо фаршировані відбивні.
  • На кожен шматок м’яса викладаємо зверху смажені гриби, змащуємо майонезом.
  • Ставимо в розігріту до 180 градусів духовку на 20 хвилин.
  • Через 20 хвилин дістаємо деко і посипаємо м’ясо тертим сиром.
  • Продовжуємо випікати, поки сир не підрум’яниться.
  • Подаємо відбивні з грибами і сиром до столу в гарячому вигляді. Перед подачею посипаємо рубаною зеленню. Гарнір можна приготувати будь-який: або просто скуштувати смачні відбивні з вашим улюбленим соусом! Рецепти соусів, гарнірів – і багато інші ви можете подивитися на нашому сайті.

    Отбивные с грибами и сыром: нежное мясо, которое тает во рту

    Приємного всім апетиту і гарного настрою.