Відбивні з грибами і сиром: та не прості, а фаршировані! Дуже смачне блюдо, яке по достоїнству оцінять навіть гурмани!
Подібне м’ясо – просто супер гаряче блюдо або закуска для будь-якого столу! Ніжні шматочки відбивних з начинкою просто тануть у роті. Готується страва не складно і не довго! Зате результат – приголомшливий! Подавати м’ясо на стіл можна і як самостійне гаряче блюдо, і як доповнення до будь-якого гарніру. Мої домашні люблять такі відбивні з соусом і домашніми коржами: за вуха не відтягнеш.
Необхідні інгредієнти
- свинина (м’якоть) – 1 кілограм
- свіжі гриби – 400 грам,
- ріпчаста цибуля – 1 штука,
- твердий сир – 200 грам,
- майонез – 50 грам,
- сіль – ½ чайної ложки,
- чорний мелений перець – ½ чайної ложки,
- рослинна олія – 1 столова ложка,
- свіжий кріп – 10 грам.
Як приготувати відбивні з грибами і сиром
Подаємо відбивні з грибами і сиром до столу в гарячому вигляді. Перед подачею посипаємо рубаною зеленню. Гарнір можна приготувати будь-який: або просто скуштувати смачні відбивні з вашим улюбленим соусом! Рецепти соусів, гарнірів – і багато інші ви можете подивитися на нашому сайті.
Приємного всім апетиту і гарного настрою.