Самий хрусткий торт без випічки: і простий у приготуванні

Рецепт – справжня знахідка! Дуже благородний десерт: хрусткий торт без випічки – простий у приготуванні!

Зробити його зовсім не складно: впорається навіть дитина! Знадобиться всього чотири інгредієнти: і коштують вони зовсім недорого (особливо якщо потрапити в магазини під час знижок). Горіхи можна взяти і інші, можна їх подрібнити. Тобто, зробити тортик під себе! Любителі горіхів і шоколаду отримають море задоволення і справжньої насолоди смаком.

Необхідні інгредієнти

  • кукурудзяні пластівці – 50 грам,
  • арахіс – 180 грам,
  • чорний шоколад – 300 грам,
  • вершкове масло – 80 грам.

Як приготувати самий хрусткий торт без випічки

  • Розламуємо чорний шоколад на шматочки і розтоплюємо на водяній бані: разом з вершковим маслом. Беремо половину від усієї кількості, зазначеного в інгредієнтах.
  • Рада. Для цих же цілей можна використовувати мікрохвильову піч, але включати її на 20-30 секунд. Через це час шоколад треба вийняти, розмішати – і включити піч ще. І так до тих пір, поки шоколад і масло повністю не розчиняться.
  • В рідку шоколадну суміш додаємо кукурудзяні пластівці. Перемішуємо.
  • Перекладаємо отриману масу в роз’ємну форму, діаметром 16 сантиметрів, попередньо застелену харчовою плівкою.
  • Вирівнюємо шар і ставимо в холодильник: на 30 хвилин.
  • На водяній бані розтоплюємо шоколад, що залишився з вершковим маслом (150 грам/40 грам).
  • Знімаємо з вогню, додаємо арахіс, попередньо обсмажений на сухій сковороді, і все добре перемішуємо.
  • Викладаємо суміш у форму, на застиглий шар з кукурудзяними пластівцями.
  • Вирівнюємо і повертаємо в холодильник: на 30 хвилин.
  • Не бійтеся, нічого у нас, ласунів, не злипнеться! Звичайно, самий хрусткий торт без випічки виходить насиченим, але з гарячою кавою або чаєм – в самий раз! Десерт особливо сподобається тим, хто любить поєднання горіхів і шоколаду. Ще більше ласощів, які можна зробити, не використовуючи духовку, ви знайдете на нашому сайті.

    Самый хрустящий торт без выпечки: и простой в приготовлении

    Приємного всім чаювання.