Обалденние міні-киши з булочок з шинкою

Представляємо вашій увазі рецепт дуже апетитних булочок, які припадуть до душі кожному.

Таке незвичайне ласощі складається звичайних і доступних інгредієнтів. Виходить дуже цікавим, ситним, ароматним і таким апетитним, що уплетается за обидві щоки. Такі булочки обов’язково стануть улюбленцями у вашій родині. За бажанням можете погратися смаками і додати ще які-небудь інгредієнти. У будь-якому варіанті це мега смачно. Рекомендую кожної хозяєчці взяти цей рецептик на заміточку.

Потрібні інгредієнти

  • 4 булки
  • 2 столові ложки соняшникової олії
  • 100 гр шинки
  • 100 мл вершків
  • 150 гр твердого сиру
  • 1 цибуля
  • 200 гр печериць
  • 3 яйця
  • 1 жовток

Починаємо процес

  • В першу чергу очищаємо цибулю і дрібно нарізаємо його. Після чого маленькими кубиками ріжемо шинку і гриби.
  • Використовуючи тертку, натираємо на крупній фракції твердий сир.
  • Підготовлений цибулю викладаємо на розігріту сковороду з соняшниковою олією обсмажуватися до м’якості. Після чого додаємо сюди гриби, сіль і мелений чорний перець. Добре все перемішуємо.
  • Тепер перекладаємо сюди шинку і продовжуємо процес смаження 5-6 хвилин, при цьому періодично помішуючи.
  • В окрему ємність відправляємо вершки і яйця. Додаємо сюди сіль, чорний мелений перець і одну столову ложку підготовленого сиру. Добре все перемішуємо. Таким чином ми приготували заливку.
  • Беремо булочки і зрізаємо верхівки. Після чого виймаємо м’якоть і наповнюємо їх підготовленою начинкою.
  • Складаємо на деко. Посипаємо тертим сиром начинку і накриваємо зрізаними верхівками.
  • Змащуємо поверхню булочок трохи збитим жовтком. За бажанням можете посипати кунжутом.
  • Відправляємо в духовку, попередньо розігріту до 180°, на 10 хвилин.
  • Після закінчення потрібного часу булочки готові. Дістаємо їх, охолодити до теплого стану і подаємо до столу.
  • Ще Вам можуть сподобатися диво-булочки з цікавою начинкою на сніданок, рецепт яких ви знайдете на нашому сайті «Ідеї рецептів».

    Обалденные мини-киши из булочек с ветчиной

     

    Приємного апетиту!