Мигдальне печиво

Миндальное печеньеДомашнє мигдальне печиво з ароматом з дитинства

Інгредієнти:

Мигдаль

140 грамів

Борошно пшенична

40 грамів

Яєчний білок

3 штук(і)

Цукровий пісок

200 грамів

  • Кількість порцій: 5
  • Час приготування: 25 хвилин

Його можна їсти, запиваючи міцним чаєм або свіжозавареною кавою. Деяким подобається вживати печиво з молоком. Під час приготування кулінарної страви краще скористатися перевіреним рецептом строго по ГОСТу. Він допоможе сучасним господиням зробити даний мигдальне печиво. Фото десерту можна побачити нижче.

Мигдальне печиво: рецепт інгредієнти

Для приготування знадобиться:

  • 140 г плодів мигдалю (беріть нечищені)
  • 40 р пшеничного борошна (її знадобиться просіяти)
  • 3-4 яєчних білка (на вагах має вийти 100 г)
  • 200 г цукрового піску (орієнтуйтеся на свій смак)

Також заздалегідь підготуйте пергаментний папір або спеціальну фольгу для випічки. Вона знадобиться для того, щоб тісто згодом не прилипло до листу.

Як приготувати мигдальне печиво?

Візьміть мигдаль і за допомогою блендера перемеліть його плоди в дрібну крихту. За своєю консистенцією він може нагадувати борошно. Потім перекладіть його в чисту ємність, додавши туди необхідну кількість цукру. Відокремте жовтки від білків. Останні визначте до інших компонентів десерту. Ретельно перемішайте це блендером (близько 2-3 хвилин).

  • Перелийте масу в термостійкий посуд, а потім поставте на водяну баню.
  • Не забувайте помішувати її.
  • Нагрійте суміш до 30-40 градусів.
  • Перевірити ступінь її готовності можна, доторкнувшись до тесту кінчиками пальців, які повинні відчути тепло.

До цього часу цукровий пісок остаточно розчиниться. Додайте в готову суміш борошно, а тепер знову все перемішайте.

Знайдіть місткий деко і застеліть його пергаментним папером (фольгою), яку краще змастити соняшниковою олією. Тісто, що знаходиться в рідкому стані, викладайте столовою ложкою або половничком. За час випічки печива часто розтікаються. Не забувайте залишати між лепешечками вільне місце.

Випікайте домашнє мигдальне печиво при температурі 190 градусів рівно 15 хвилин. Однак тут все ще залежить від особливостей конкретної духовки. Іноді десерт готується протягом 7 хвилин. Слідкуйте за ним і не відходьте від плити. Перед подачею на стіл остудіть страва до кімнатної температури.

Також цікаво: середземноморський салат з тунцем

: