Ах, картопля, смакота! Але в такому вигляді картоплю ви ще точно не готували! Блюдо підійде і як закуска, і як перекус, і як гарнір.
Кому як сподобається! Готувати картопляні палички з сиром не складно, впорається навіть початківець кулінар: але результат просто приголомшливий! Та що там: чіпси і поруч не стояли! Смажена у фритюрі закуска виходить хрусткою зверху, ніжною всередині і неймовірно ароматною: відірватися немає сил. Я завжди роблю подвійну, а то й потрійну порцію: тому що розлітаються палички зі столу моментально.
Склад продуктів
- картопля відварна – 8 штук (невеликі бульби),
- твердий сир – 200 грам,
- куряче яйце – 1-2 штуки,
- кукурудзяний крохмаль – 2 столових ложки,
- молоко будь-якої жирності – 3 столових ложки,
- сіль – 1 чайна ложка,
- чорний мелений перець – 1 чайна ложка.
Картопляні палички з сиром: покроковий процес приготування
Та й самі по собі, картопляні палички з сиром дуже смачні. Із задоволенням їдять і дорослі, і діти! Готуйте відразу побільше – підуть зі столу в мить ока, навіть озирнутися не встигнете. А ваші близькі назавжди забудуть про фастфуд: що дуже радує, так як домашні страви смачніше і корисніше. Сподобався рецепт? Поділіться ним з друзями і повертайтеся на наш сайт: ми приготували ще багато цікавого.
Приємного всім апетиту.