Готуємо в мультиварці: відмінний арахісовий торт

Представляємо вашій увазі рецепт дуже смачного тортика, який припаде до душі кожному.

Поєднання ніжного бісквіту з приголомшливо апетитним кремом з вареного згущеного молока, арахісу та крекерів просто не може в себе закохати. Приготувати простіше простого, тому ви з легкістю зможете урізноманітнити свої чаювання нової обалденной випічкою. Прості і доступні інгредієнти теж порадують кожну господиню. Рекомендую всім спробувати.

Потрібні інгредієнти

  • 5 яєць
  • 140 гр цукрового піску
  • 170 гр борошна
  • 20 гр крохмалю
  • 10 гр розпушувача

Для крему

  • 180 гр вершкового масла
  • 380 гр вареного згущеного молока
  • 130 гр крекеру
  • 250 гр арахісу

Для глазурі

  • 4 столові ложки цукрового піску
  • 3 столові ложки какао
  • 8 столових ложок молока
  • 1 чайна ложка вершкового масла

Починаємо процес

  • В першу чергу в окрему ємність відправляємо яйця і цукровий пісок. Використовуючи міксер, збиваємо всі 7 хвилин.
  • Після чого додаємо борошно, крохмаль і розпушувач. Замішуємо однорідне тісто.
  • Чашу мультиварки змащуємо вершковим маслом і перекладаємо сюди підготовлене тісто. Розрівнюємо його.
  • Встановлюємо режим «Випічка» на одну годину.
  • Після закінчення потрібного часу відключаємо підігрів і через п’ять хвилин з допомогою корзини пароварки дістаємо готовий бісквіт. Залишаємо остигати.
  • Потім ділимо його на три коржі. Для цього процесу краще використовувати нитку.
  • Беремося за приготування крему. Для цього об’єднуємо в окремій ємності варену згущенку і розм’якшене вершкове масло. Перемішуємо до однорідності.
  • Після чого додаємо сюди половину від загальної порції крекерів. Знову добре перемішуємо.
  • Тепер очищаємо від шкаралупи горіхи і трохи підсмажуємо на сухій сковороді. Перекладаємо в крем і знову все перемішуємо. Ділимо його на три частини.
  • Потім потрібно кожен корж змастити підготовленим кремом і покласти один на одного.
  • Беремося за приготування глазурі. Для цього в чашу мультиварки відправляємо цукровий пісок, какао і молоко. Встановлюємо режим «Смаження» на 15 хвилин. При цьому потрібно постійно помішувати. Після закінчення 7 хвилин маса почне сильно вирувати. Відключаємо режим «Смаження» і додаємо вершкове масло. Добре все перемішуємо до однорідності.
  • Тепер виливаємо підготовлену глазур на торт і прикрашаємо печивом і горіхами.
  • Потім відправляємо в холодильник на деякий час для просочення.
  • Вам може сподобатися чудовий торт «Ніжність» в мультиварці, рецепт якого ви най

    Готовим в мультиварке: отменный арахисовый торт

    Приємного апетиту!