Чудово смачні апельсини в шоколаді

Представляємо вашій увазі рецепт дуже смачного ласощі, яке підкорить кожного.

Апельсини і шоколад дуже вдало поєднуються. Виходять апельсини карамелізованими і глазурованими. Такий зимовий десерт неодмінно доведеться кожному до душі. Діти уплетут його з величезним задоволенням. Від такої смакоти їх «за вуха не відтягнеш». За бажанням замість чорного шоколаду можете використовувати молочний або білий, що теж дуже смачно. Цей десерт подається як самостійне блюдо. Рекомендую кожної хозяєчці розбавити своє меню такою смакотою.

Потрібні інгредієнти

  • 600 гр цукрового піску
  • 300 мл води
  • 6 апельсинів
  • 250 гр чорного шоколаду

Починаємо процес

  • В першу чергу добре вимиваємо апельсини і обсушуємо їх. Після чого нарізаємо кружечками. Товщина кожного повинна бути приблизно 0,5 див.
  • Доводимо до кипіння воду і занурюємо в неї кружальця. Балансуємо 3 – 4 хвилини. Це ми робимо для того, щоб позбутися гіркоти.
  • Після закінчення потрібного часу перекладаємо їх на паперові рушники і обсушуємо.
  • У воду додаємо цукровий пісок і, постійно помішуючи, нагріваємо до повного розчинення.
  • Після чого відправляємо сюди апельсини і варимо приблизно 60 хвилин.
  • Потім дістаємо їх і даємо стекти зайвої рідини.
  • Тепер кладемо на деко і відправляємо в духовку, попередньо розігріту до 120°, на 20 хвилин.
  • Після закінчення потрібного часу остуджуємо.
  • Потім розтоплюємо на водяній бані шоколад і кожен шматочок апельсина занурюємо в нього до середини.
  • Після чого викладаємо на силіконовий килимок або пергамент до застигання.
  • Вам може сподобатися оригінальне сало в шоколаді, рецепт якого ви знайдете на нашому сайті «Ідеї рецептів».

    Восхитительно вкусные апельсины в шоколаде

    Приємного апетиту!