Апетитні різноколірні картопляні оладки

Представляємо вашій увазі рецепт неймовірно смачних картопляних оладок, які сподобаються як дорослим, так і дітям.

Ця вегетаріанська закуска або пісний гарнір до основних страв зовсім не складно готується, тому здивувати своїх коханих зможе навіть починаюча господиня. Оладки виходять дуже ніжними всередині і хрусткими зовні. Спробувавши одного разу таку смакоту, ви обов’язково захочете повторення. Вони настільки смачні, що завжди хочеться добавки. Рекомендую всім спробувати і розбавити своє меню новими неймовірними смаками.

Потрібні інгредієнти

  • 1 кг картоплі
  • 500 гр батату
  • 200 мл оливкової олії
  • 100 гр кукурудзяного борошна
  • 3 зубчики часнику
  • 125 гр кешью
  • 50 гр шпинату
  • сік половини лайма
  • сіль за смаком

Починаємо процес

  • В першу чергу очищаємо батат і нарізаємо кубиками.
  • Картопля добре вимиваємо і разом з шкіркою нарізаємо такою ж формою. Потім перекладаємо всі ці підготовлені інгредієнти в каструлю і вливаємо воду. Ставимо на вогонь і доводимо до кипіння. Потім відварюємо 20 хвилин до м’якості.
  • Після закінчення потрібного часу воду зливаємо і поділяємо інгредієнти по різних ємностях. При цьому звичайний картопля потрібно розкласти рівним кількістю в дві тарілки. У результаті ми повинні отримати три ємності.
  • Беремося за приготування соусу песто. Для цього в чашу блендера відправляємо 200 мл оливкової олії, три зубчики часнику, половину чайної ложки солі, кешью і сік половини лайма. Пюрируем все до однорідності. Після чого третина підготовленого соусу додаємо до батату, а другу частину до звичайної картоплі.
  • У третю частину додаємо 100 гр шпинату і знову все пюрируем до однорідності. Після чого перекладаємо цей соус до картоплі, який залишився.
  • Після чого кожну порцію потрібно посолити за смаком і розім’яти в однорідне пюре. В результаті ми отримуємо три маси.
  • Робочу поверхню присипаємо кукурудзяним борошном і викладаємо одну частину картопляного пюре. Розрівнюємо і, використовуючи формочки для печива, вирізаємо кружечки. Після чого обвалюють їх в кукурудзяній муці.
  • Робимо такі процеси з усіма частинами картопляного пюре.
  • Тепер розігріваємо сковороду з оливковою олією і відправляємо в неї обсмажуватися заготівки з двох боків до рум’яного кольору.
  • Після чого блюдо готове і його можна в теплому вигляді подавати до столу.
  • Ще Вам можуть сподобатися дуже апетитні оладки з помідорами, рецепт яких ви знайдете на нашому сайті «Ідеї рецептів».

    Аппетитные разноцветные картофельные оладьи

    Приємного апетиту!