Представляємо вашій увазі рецепт дуже смачного овочевого блюда, яке припаде до душі кожному.
«Мільфей» відомий як вишуканий французький десерт. Ми пропонуємо вам приготувати овочевий варіант, яким ви з легкістю зможете розбавити як повсякденне меню, так і святкове. Ситна страва і дуже апетитне. Рекомендую кожної хозяєчці взяти цей рецептик на заміточку.
Потрібні інгредієнти
- 600 гр білокачанної капусти
- 150 мл світлого пива
- 150 гр сметани
- сіль і чорний мелений перець за смаком
- 300 гр лісових грибів
- 2 ріпчастої цибулі
- 2 яйця
- 100 гр борошна
- 2 зубчики часнику
- 2 моркви
Починаємо процес
Вам може сподобатися смачний шніцель з капусти, рецепт якого ви знайдете на нашому сайті «Ідеї рецептів».
Приємного апетиту!