Поєднання шоколаду, вишні, мигдалю і сирного тіста-просто чудове. Завдяки цьому печиво виходить ніжним і соковитим. Звичайно наповнювач в печиво можна змінювати. Наприклад, мигдаль замінити на волоський горіх або арахіс. Вишню можна використовувати сушену або заморожену.
Необхідні продукти
- куряче яйце -3 шт
- вершкове масло — 150 гр
- цукор — 100 гр
- сир — 300 гр
- шоколад — 100 гр
- вишня — 200 гр
- мигдаль — 100 гр
- розпушувач — 2 ч. л
- пшеничне борошно (просеянная) — 200 (250) гр
Починаємо приготування
Спробуйте також французьке печиво «Магдаленки», приготувати його можна за рецептом з нашого сайту.
Приємного апетиту!