Очманілий тарт татен з грушею

Представляємо вашій увазі рецепт дуже смачного тарта, який сподобається абсолютно всім.

Такий соковитий і ароматний відкритий пиріг підкорить кожного члена вашої родини. Приготувати ще простіше простого, тому ви з легкістю зможете розбавити свої сімейні чаювання новими неймовірними смаками. За бажанням можете ще посипати меленою корицею. Виходить теж дуже смачно. Рекомендую всім спробувати таку смакоту. Зберігайте рецептик в свою кулінарну скарбничку.

Потрібні інгредієнти

Для тіста

  • 1 яйце
  • 1 їдальня ложка цукрового піску
  • 60 гр вершкового масла
  • 140 гр борошна
  • половина чайної ложки розпушувача

Для начинки

  • 2 груші
  • 100 гр цукрового піску
  • 60 гр вершкового масла

Починаємо процес

  • В першу чергу попередньо дістаємо масло з холодильника.
  • В окрему ємність відправляємо борошно, цукровий пісок і розпушувач. Перемішуємо все.
  • Після чого додаємо масло і швидко перемішуємо в крихту.
  • Потім вбиваємо яйце і замішуємо тісто.
  • Тепер загорнути його в харчову плівку і кладемо в холодильник.
  • Беремося за приготування начинки. Для цього кладемо в сотейник масло і насипаємо цукровий пісок.
  • Ставимо на вогонь і варимо до повного розчинення цукрового піску і гарного яскравого кольору.
  • Потім очищаємо від шкірки і серцевини груші. Тепер нарізаємо тонкими довгими скибочками.
  • Беремо форму для випічки і вливаємо в неї підготовлений соус.
  • Після чого розкладаємо красиво шматочки груші.
  • Дістаємо з холодильника тісто і розгортаємо його в пласт. Накриваємо їм начинку і підверніть краю.
  • Потім по центру, використовуючи ніж, робимо дірочку.
  • Після чого ставимо в духовку, попередньо розігріту до 180 градусів, на 20-25 хвилин.
  • Після закінчення потрібного часу дістаємо готовий тарт і даємо йому охолонути. Потім перевертаємо на блюдо для подачі.
  • Вам може сподобатися божественний яблучний тарт з карамеллю, рецепт якого ви знайдете на нашому сайті «Ідеї рецептів».

    Обалденный тарт татен с грушей

    Приємного апетиту!