Апетитні курячі сердечка в соусі теріякі

Представляємо вашій увазі рецепт дуже апетитного страви, яке припаде до душі кожному.

Соус теріякі багатий на смаки і він відмінно поєднується з багатьма продуктами. Пропонуємо вам приготувати з них курячі сердечка. Таке блюдо уплетут всі з величезним задоволенням. Курячі сердечка виходять соковитими, м’якими, з легкої остринкой і пряним смаком. Деякі секрети допоможуть вам приготувати їх ідеально смачними. Зберігайте рецептик в свою кулінарну скарбничку.

Потрібні інгредієнти

  • 500 гр курячих сердець
  • 150 мл соусу теріякі
  • імбир за смаком
  • 200 мл молока
  • 2 столові ложки крохмалю
  • соняшникова олія за смаком

Починаємо процес

  • В першу чергу очищаємо сердечка і зливаємо зайву рідину. Відправляємо в окрему ємність і вливаємо сюди молоко. У такому вигляді залишаємо на одну годину. В результаті вони стануть м’якше і соковитіше.
  • Після закінчення потрібного часу зливаємо молоко і обсушуємо серця паперовими рушниками.
  • Після чого відправляємо їх в пакет і додаємо крохмаль. Струшуємо добре, тим самим паніруючи.
  • Розігріваємо сковороду з маслом і перекладаємо в неї підготовлені сердечка і обсмажуємо до золотистого кольору.
  • Очищаємо корінь імбиру (приблизно 2-3 см) і, використовуючи тертку, натираємо його на дрібній фракції. Після закінчення потрібного часу відправляємо його до сердець і додаємо соус теріякі.
  • Тушкуємо все 4 хвилини. Потім блюдо гарячим можна подавати до столу.
  • Ще Вам можуть сподобатися апетитні, ароматні курячі сердечка в гірчично-сметанному соусі, рецепт яких ви знайдете на нашому сайті «Ідеї рецептів».

    Аппетитные куриные сердечки в соусе терияки

    Приємного апетиту!